X
X
top

Gizlilik Politikası

Gizlilik Sözleşmesi 

Dervish in progress Gizlilik Sözleşmesi 

www.dervishinprogress.com adresinden erişilebilen www.dervishinprogress.com adresinde, ana önceliklerimizden biri ziyaretçilerimizin mahremiyetidir. Bu Gizlilik Politikası belgesi, www.dervishinprogress.com tarafından toplanan ve kaydedilen bilgi türlerini ve bunları nasıl kullandığımızı içerir.

Ek sorularınız varsa veya Gizlilik Politikamız hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu Gizlilik Politikası yalnızca çevrimiçi etkinliklerimiz için geçerlidir ve www.dervishinprogress.com’da paylaştıkları ve / veya topladıkları bilgilerle ilgili olarak web sitemizi ziyaret edenler için geçerlidir. Bu politika, çevrimdışı olarak veya bu web sitesi dışındaki kanallar aracılığıyla toplanan hiçbir bilgi için geçerli değildir. Gizlilik Politikamız, Ücretsiz Gizlilik Politikası Oluşturucu’nun (Free Privacy Policy Generator) yardımıyla oluşturulmuştur.

Onay

Web sitemizi kullanarak, Gizlilik Politikamıza izin vermiş ve şartlarını kabul etmiş olursunuz.

Topladığımız bilgiler 

Sizden vermeniz istenen kişisel bilgiler ve vermenizin istenmesinin nedenleri, sizden kişisel bilgilerinizi vermenizi istediğimiz noktada size açıklanacaktır.

Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, bize gönderebileceğiniz mesaj ve / veya eklerin içeriği ve vermeyi seçebileceğiniz diğer bilgilere; adınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız vb tarafımızca ulaşılabilir.

Bir Hesap için kaydolduğunuzda, ad, şirket adı, adres, adres ve telefon numarası gibi öğeler dahil olmak üzere iletişim bilgilerinizi isteyebiliriz.

Bilgilerinizi nasıl kullanıyoruz?

Topladığımız bilgileri aşağıdakiler dahil çeşitli şekillerde kullanırız:

⁃        Web sitemizi oluşturmak, çalıştırmak ve bakımını yapmak için

⁃        Web sitemizi geliştirmek, kişiselleştirmek ve genişletmek için

⁃        Web sitemizin nasıl kullanıldığınızı anlamak ve analiz etmek için

⁃        Yeni ürünler, hizmetler, özellikler ve işlevler geliştirmek için

⁃        Müşteri hizmetleri dahil olmak üzere doğrudan veya ortağımızdan biri        aracılığıyla sizinle iletişim kurmak, size web sitesine ilişkin güncellemeleri ve diğer bilgileri sağlamak ve pazarlama ve promosyon amaçları için

⁃        Size emailler göndermek için

⁃        Dolandırıcılığı bulmak ve önlemek için

Log Dosyaları 

www.dervishinprogress.com, günlük dosyalarını kullanma konusunda standart bir prosedür izler. Bu dosyalar, ziyaretçileri web sitelerini ziyaret ettiklerinde kaydeder. Tüm barındırma şirketleri bunu yapar ve barındırma hizmetlerinin analizinin bir parçasıdır. Günlük dosyaları tarafından toplanan bilgiler arasında internet protokolü (IP) adresleri, tarayıcı türü, İnternet Servis Sağlayıcısı (ISP), tarih ve saat damgası, yönlendirme / çıkış sayfaları ve muhtemelen tıklama sayısı bulunur. Bunlar, kişisel olarak tanımlanabilir herhangi bir bilgi ile bağlantılı değildir. Bilgilerin amacı eğilimleri analiz etmek, siteyi yönetmek, kullanıcıların web sitesindeki hareketlerini izlemek ve demografik bilgi toplamaktır.

Çerezler ve Web İşaretçileri 

Diğer tüm web siteleri gibi, www.dervishinprogress.com da ‘çerezler / tanımlama bilgileri’ kullanır. Bu çerezler, ziyaretçilerin tercihleri, ziyaretçinin eriştiği veya ziyaret ettiği web sitesindeki sayfalar dahil olmak üzere bilgileri depolamak için kullanılır. Bilgiler, web sayfası içeriğimizi ziyaretçilerin tarayıcı türüne ve / veya diğer bilgilere göre özelleştirerek kullanıcıların deneyimini optimize etmek için kullanılır.

Çerezler hakkında daha genel bilgi için, lütfen Çerez Onayından “Çerez Nedir” bölümünü okuyun.

Reklam Ortakları Gizlilik Politikaları 

www.dervishinprogress.com’un her reklam ortağının Gizlilik Politikasını bulmak için bu listeye başvurabilirsiniz.

Üçüncü taraf reklam sunucuları veya reklam ağları, doğrudan kullanıcıların tarayıcısına gönderilen ve www.dervishinprogress.com’da görünen ilgili reklamlarında ve bağlantılarında kullanılan çerezler, JavaScript veya Web İşaretçileri gibi teknolojileri kullanır. Bu gerçekleştiğinde IP adresinizi otomatik olarak alırlar. Bu teknolojiler, reklam kampanyalarının etkinliğini ölçmek ve / veya ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gördüğünüz reklam içeriğini kişiselleştirmek için kullanılır.

Www.dervishinprogress.com’un üçüncü taraf reklamcılar tarafından kullanılan bu tanımlama bilgilerine erişimi veya kontrolü olmadığını unutmayın.

Üçüncü Taraf Gizlilik Politikaları

www.dervishinprogress.com’un Gizlilik Politikası diğer reklamcılar veya web siteleri için geçerli değildir. Bu nedenle, daha ayrıntılı bilgi için bu üçüncü taraf reklam sunucularının ilgili Gizlilik Politikalarına başvurmanızı tavsiye ediyoruz. Onların kendi uygulamalarını ve belirli seçeneklerden nasıl çıkılacağına ilişkin talimatları içerebilir.

Kişisel tarayıcı seçenekleriniz aracılığıyla çerezleri devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz. Belirli web tarayıcılarıyla çerez yönetimi hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için, tarayıcıların ilgili web sitelerinde bulunabilir.

CCPA Gizlilik Hakları (Kişisel Bilgilerimi Satmayın)  

CCPA kapsamında, diğer hakların yanı sıra, Kaliforniya tüketicileri şu haklara sahiptir:

Bir tüketicinin kişisel verilerini toplayan bir işletmenin, bir işletmenin tüketiciler hakkında sahip olduğu kategorileri ve belirli kişisel veri parçalarını ifşa etmesini talep etmek.

Bir işletmenin, bir işletmenin topladığı tüketici hakkındaki tüm kişisel verileri silmesini talep etmek.

Tüketicinin kişisel verilerini satan bir işletmenin, tüketicinin kişisel verilerini satmamasını talep etmek.

Bir talepte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

GDPR Veri Koruma Hakları 

Tüm veri koruma haklarınızdan tam olarak haberdar olduğunuzdan emin olmak istiyoruz. Her kullanıcı aşağıdakilere hak kazanır:

Erişim hakkı – Kişisel verilerinizin kopyalarını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu hizmet için sizden küçük bir ücret alabiliriz.

Düzeltme hakkı – Yanlış olduğuna inandığınız herhangi bir bilgiyi düzeltmemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Ayrıca, eksik olduğuna inandığınız bilgileri tamamlamamızı talep etme hakkına da sahipsiniz.

Silme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi silmemizi talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeyi kısıtlama hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

İşlemeye itiraz etme hakkı – Belirli koşullar altında kişisel verilerinizi işlememize itiraz etme hakkına sahipsiniz.

Veri taşınabilirliği hakkı – Topladığımız verileri başka bir kuruluşa veya belirli koşullar altında doğrudan size aktarmamızı talep etme hakkına sahipsiniz.

Bir istekte bulunursanız, size yanıt vermek için bir ayımız var. Bu haklardan herhangi birini kullanmak isterseniz, lütfen bizimle iletişime geçin.

Çocuk Bilgileri 

Önceliğimizin bir diğer parçası da interneti kullanırken çocuklar için koruma sağlamaktır. Ebeveynleri ve velileri, çevrimiçi etkinliklerini gözlemlemeye, katılmaya ve / veya izlemeye ve yönlendirmeye teşvik ediyoruz.

www.dervishinprogress.com, 13 yaşın altındaki çocuklardan bilerek Kişisel Tanımlanabilir Bilgi toplamaz Çocuğunuzun web sitemizde bu tür bilgileri sağladığını düşünüyorsanız, derhal bizimle iletişime geçmenizi önemle tavsiye ederiz ve bu tür bilgileri kayıtlarımızdan derhal kaldırmaya yönelik elimizden gelenin en iyisini derhal yapacağız.

© 2021 Dervish In Progress
tarafından sevgiyle yapıldı IA GROUP

X